Så äre

We spend the first year of a child's life teaching it to walk and talk and the rest of its life to shut up and sit down. There's something wrong there.




Knäppdröm

Alltså, missförstå mig rätt nu. Jag ÄLSKAR att drömma. Det kan vara bland det bästa jag vet. Men när jag är stressad eller har mycket att fundera på blir dessa drömmar....knäppa. Minst sagt.
 
Kommer bara ihåg sekvenser av nattens äventyr. Men minns att jag på något sätt räddade en liten kille från en pedofil. Vi var i gamla lägenheten på Tallvägen och även mamma var med. Vi ska sova. Och mitt i natten börjar den där lilla killen skrika. Ett "hjälp jag dör eller ska döda någon"-skrik. Jag får panik i drömmen. Han tystnar. Han skriker igen. Högre och mer panikslaget. Jag får såklart ännu mer panik i drömmen och skriker tillbaks. Det galna är att det här är FÖRSTA gången som jag kunnat skrika i en dröm. Har haft någon spärr på det tidigare.
 
Iallafall så blev killen tyst, varuhuschefen från Varberg kommer in och ger mig pommes och bea samtidigt som han blandar mjölk och drömjordgubbsyoggi.
 
?????
 
SEN jobbar jag plötsligt på willys. Och så tar Ahlgrens bilar slut på en gavel som jag gensast måste bygga om. (Arbetsskada.) Bilarna kostade 10kr på prislappen. Jag tog en kexchoklad och frågade en av kassatjejerna om hon kunde kolla vad den kostade. Hon sökte och sökte i datorn. (Menar hur jävla svårt är det att skriva kexchoklad 100gr???) Det tog liksom EVIGHETER innan jag skriker på henne att hon bara ska blippa in den för i helvete. Då gjorde hon det. Den kostade också 10kr.
 
Sen är vi på badstranden med Saga och Freja. Saga har högklackade skor.
 
Slut.

Julbord

Jusste. Var på julbord i lördags, fastnade på hela TRE bilder. Tänker dela dessa med risk för att vara tvungen att ta livet av mig efteråt. Eller eventuellt sluta shotta.
 
 
Så otroligt vackert. Blir fan tårögd.

Dikt tillägnad glasbiten i mitt finger

Snart ett år har gått
sen du mig kötta' opp
Glassplitter i min fingertopp.
 
En sylvass smärta
Hur har du hjärta
att mig fjättra?
 
...här tar min fantasi slut och försöker rimma på nytt, utbytt och flytt. Slänger istället in en bild på mitt sönderköttade finger OMFG.
Hittade ingen bild så slänger in en med mina crazy fingerskillz. #nomakeupforrealz
 
 

RSS 2.0