Rockiz

Igår fick jag en gäst att erkänna att han hade en öppen analkanal. Jag fick en fistbump och ett "SÅ JÄVLA RÄTT!!!" för det. Stammisarna på rocken är dom bästa stammisarna i världen.

Lyckades även charma sönder ett killgäng som älskade mina skämt om Mette-Marit och Britt-Marie. Fan så fint.

Dagens käftsmäll

"Sanna? JAHAAA hon som är skelögd?"

Eh ursäkta va? Lite kanske om jag är full eller jättetrött. Fast nä.



Har för övrigt träningsvärk i hela kroppen. Tackar Afrikanis för detta.


Näst bästa sättet att vakna på



Bästa hade väl varit om en skäggstubbig karl hade sovit bredvid mig. För ett lagom morgonskäggstubb kan fan vara det finaste som finns.

Vuxenpoäng - 22 och högskolekompetens....

Ibland så klaffar livet helt galet bra. Allt bara löser sig. Som att jag trodde jag skulle plugga upp 1500 poäng på ett år. Men så går jag och pratar med studievägledaren och hon säger att jag bara behöver 350? Tio kilo försvann från mina axlar, minst. 
 
Nu är frågan vad jag ska plugga. Givet är filosofi och psykologi. SÅ JÄVLA SPÄNNANDE? Är galet taggad även fast jag vet att det kommer vara skitkul typ en vecka eller två och sen kommer jag vilja spy på skiten varje dag.
 
Funderar även på kurser som pedagogiskt ledarskap, människors miljöer, kommunikation, ledarskap och organisation, miljö och energikunskap eller internationella relationer. Det kommer bli så galet spännande och jag ser fram emot detta som FAN. Aldrig mer skolbänken, FU.
 

ASSÅ VA

Malou efter tio är fan helt jävla sinnessjukt. "Ska man ha sex i sängen när barnen sover bredvid?"
 
VAAAA?
 
Fatta men för livet? Stackars barn!? JAG KAN INTE GREPPA DENNA SINNESSJUKA FRÅGA? Neeeejjjjjnejnejnejnej, inget vuxenmys när barnet har mardrömmar. NEJ. Vad är det för fel på folk?

Så jävla kul tjej det där alltså



Japp.

Saker som tydligen är okej när en tjej gör det

KÄRA VÄNNER OCH BEKANTA.

Nu har jag funderat ett tag. Några minuter för att vara exakt. Och ställer följande fråga;

Vad är det som gör att det är okej att en kvinnlig bekant tar mig på brösten? Hon var full, javisst. Men vad är det som gör att det skulle vara lite busigt och skojigt? Nä inget! För om hon hade råkat vara en han så hade han blivit utslängd redigt fort.

LIKADANT när mina kvinnliga jobbarkompisar nyper mig i rumpan! Vad gör att det är okej? För hade dom råkat haft snoppar istället för snippor så skulle det genast handla om sexuella trakasserier.

Jag är inte ett objekt som man kan ta på bara för att vi båda råkar vara kvinnor. NEJ.

MVH// för seriös för mitt eget bästa




Jag är nya Harry P

Alltså, oftast när jag jobbar är jag väldigt glad och positiv och hjälpsam. Därför hatar jag innerligt kunder som drar ner min energinivå. Som igår.

Kund: Har du nåt-jag-aldrig-hört-talas-om?
Jag: Hej! Umm...vad är det?
Kund: Det är en såndär sticka som man stoppar i muggen för att få varmvatten.
Jag: Jaha, nej, nåt sånt har jag tyvärr inte.
Kund: NEHE DÅ FÅR JAG VÄL SLÖSA MINA PENGAR NÅN ANNAN STANS DÅ!!!!!

Nej men vänta kära kund så ska jag trolla fram en till dig. Fuck you.

Jävla Malou

Det bästa med att äta frukost framför Malou efter tio? Flingorna knastrar så jävla högt att man inte hör vad golden retrievern säger. Tack ica special flingor/flakes! I owe you.

Greppa lite smått

Att ta tag i livet innebär att vara tjugotvå och plugga körkortsteori.
Det innebär att plugga upp sina gymnasiebetyg.
Det innebär att börja träna.
Det innebär att ha två möten på samma dag.
Det innebär att ständigt ha en väl städad lägenhet och ingen smutsdisk i hon.
Det innebär att köpa dyra espressomaskiner.
Det innebär att se på nyheterna kl 07, 08, 09 och 22.
Det innebär att ha en ljusslinga i fönstret och mysa med grönt té.
Det innebär just nu.



Männsker

Jag hatar från och med nu människor som säger "bästa idag!" Ska ta med bössan nästa gång. Bästa idag är för fan att man har vaknat. Så jävla underbart.

Snusk

Jag plockar upp kaffe. En man i 45-årsåldern stannar bredvid mig.

- On your knees.....just for me....
 
HEHEHEHE skitkul pervo

Usafinheter tror jag man kan kalla det

 
- WOOOOW, are you from Sweden?
- That's right!
- I know a Swedish song!
- Which one?
(sjunger) - Vi sitter här i venten och spelar lite dota!
 
En såndär stund när man inte vet om man ska skratta eller gråta. Det dom amerikanska sextonåringarna kände till om sverige var alltså Basshunter och Swedish fish. Som inte ens finns i sverige. Dom lite äldre kände även till Abba och AJKIA. Ikea. Så jag lärde dom allt jag kan om saltlakrits och hjortron. Jag berättade att man får dricka på uteställen när man är 18 men inte köpa alkohol i butik förrän man är 20. Jag berättade att i sverige är det monopol på alkohol. Det finns med andra ord en endaste butik som säljer det. En enda i min hemstad. Dom äldre häpnade. 
 
- Hey Swede, if I were in Sweden now....would my clothes look wierd?
- Umm.....yeah..sorry but you'd look wierd.
 
Utsvängda mörkblå jeans med knäppfickor och batikmönstrad tshirt. Hon tog inte illa upp, fina Eva. Och en sak jag la märke till var att alla 16+ mådde liksom....dåligt. Eller konstigt. Jag såg ärr på handleder och lite för många tårar. Jag insåg nånstans att dom där fina smarta ungdomarna var exakt samma inombords som dom i sverige. Samma problem och samma ångest.

Somna rå

Älskar att inte kunna sova, särskilt då nästa jobb bara är timmar bort. Älskar när fulla människor börjar slåss. Alla tre gånger. Och jag älskar mitt duntäcke. Tre bra. Eller vänta var jag ironisk. Gonatt.

RSS 2.0